gdzie robić Car Audio w Warszawie ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Daniel Prezes
    Classic
    • 2012
    • 3

Zamieszczone przez piotrek_os
    Ostatnio kupiłem płyn do czyszczenia alufelg
    jaki to płyn? ładnie doczyścił
  • kobar76
    Classic
    • 2010
    • 36

za rozsądne pieniądze ale przede wszystkim profesjonalnie potrzebuje kupić i zamontować głośniki do O II - swinga zostawiam. Wymiana głośników i poprowadzenie kabli na tył (i tu wolę zdać się na "eksperta" który już to robił)
    i kogo polecicie w wawie ?

Komentarz

• mikolaj
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 366
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

polecam Auto hifi, strona www.autoradiohifi.com.pl sprzedają na allegro.
      jeszcze nie wrzuciłem na stromę ocp ale ustaliłem z właścicielem Maciej Nowak ZNIŻKĘ 5% dla klubowiczów

Komentarz

• Adamu
        L&K
        • 2006
        • 1384

a ja polecam partnerów EASCA, panowie szykują auta na zawody i znają się na rzeczy.
        przy czym O2 i profesjonalnie oznacza przebudowę tapicerki

Team AUTO SOUND
        Warszawa, ul. Dereniowa 6, Tel. 0-509 907090, www.autosound.pl , [email protected]

Team BARBUS
        Warszawa/Michałowice, Al. Jerozolimskie 259, Tel. 0-22 7239073, www.barbus.pl , [email protected]

Team BARIERA DŹWIĘKU
        Warszawa, ul. Głuszca 1, Tel. 0-22 6438927, www.barieradzwieku.pl , [email protected]

Team GRAVITY AUDIO EXPERTS
        Warszawa, ul. Podczaszyńskiego 12, Tel. 0-22 4977244, www.gae.pl , [email protected]

Team MEDIA CENTRUM
        Warszawa, ul. Chłodna 35/37/1A, Tel. 0-22 6243421, www.caraudiovideo.com.pl , [email protected]

przy czym najbardziej polecam Herdiego z GAE (choć nie wiem czy nie zrobił sobie przerwy)

Komentarz

• arci9
          RS
          • 2004
          • 2007

Zamieszczone przez Adamu
          przy czym najbardziej polecam Herdiego z GAE (choć nie wiem czy nie zrobił sobie przerwy)
          przeszedł na wcześniejsza emeryturę - ale dla znajomych/polecanych robi, trzeba najlepiej z nim się kontaktować

ps
          służe nr. na priva jak coś

Komentarz

• Adamu
            L&K
            • 2006
            • 1384

kobar76, mozesz też wejść na forum http://www.strefacaraudio.pl/ i napisać do kolegi Raadek - naprawdę supergość i jemu to nawet swoje auto bym zostawił.

Komentarz

Pracuję...